ewaelise.blogg.se

Bara en vanlig blogg. Handlar om precis allt!

Det är ett liv och ingen objekt!

Publicerad 2017-03-16 16:46:00 i Öppna ögonen NU!,

 
 
 
ÖPPNA ÖGONEN TÄNK DIG SJÄLV SITTA I EN BUR OCH OKÄNDA FOLK SOM RYCKER I DITT HÅR SÅ DET LOSSNAR, LITE BLOD KANSKE KOMMER OCKSÅ, DU KAN INTE SÄGA NÅGOT. FATTA!
 
Det här är verkligheten till påsk, tycker faktiskt att folk ska läsa på vad de bidrar till. Det är fina stjälar som har en familj, dom föds ju inte för att dö eller plågas, dom vill bara ha ett naturligt liv utan människor som ska bestämma hur dom ska leva. Det är inte lugnt dom klipper av eller samlar de som lossnat utan dom rycker! Blodet, kommer det blir sår och det TAR ETT TAG tills dom får ett naturligt utseende. Du som tycker det är fint med lite fjädrar, kan du inte bara googla på påskpynt utan fjädrar för jag kan lova att det finns minst ett alternativ som du tycker om. DU KAN GÖRA SKILLDNAD! Jag väljer att avstå. Läs mer om hur djur behandlas på djurens rätt.
 
Tex: 
 
Och påriktigt frigående höns är typ 1 % bättre. Kolla på bilden tycker inte det ser så himla fria ut.
 
 
Det ska se ut såhär och jag tror att folk som tänker med en hjärna och det viktigaste ett hjärta förstår det någon gång. Människor har blundat för länge för verkligheten.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jag heter Elise

jag är född 2004 och jag är 14 år. Britney och Ariana it´s the Queens och rap är goals! Gillar dans, mode och att lyssna på musik och kollar mycket på YouTube och har faktiskt en gammal YouTube kanal. Bloggar och är intresserad av sociala medier.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela