ewaelise.blogg.se

Bara en vanlig blogg. Handlar om precis allt!

Zalando tränings kläder - (sponsrat zalando)

Publicerad 2017-03-29 12:00:00 i Allmänt,TRÄNING
 
Nike Top | Adidas Hoodie | Fitbit | Nike Skor | Tights Turkos | Tights Vinröd | Nike Tränings BH | Träningsbag
 
Sponsrat inlägg
(Detta är ett sponsrat inlägg men med intresse av mig, skulle aldrig gå med på något jag inte har något intresse av) När jag gick in på Zalando för att kolla på danskläder och bar träningskläder liksom så upptäckte jag att de hade mycket fina kläder för de som gillar, stilrent, färgglatt m.m. Det finns b.l.a Nike, Adidas, Fitbit och Only så om du gillar det så är Zalando något för dig! Jag älskar verkligen träningskläder och kommer defenitift shoppa på Zalando någon gång snart! Zalando tänker väldigt mycket på kvaliteten på käderna att de ska kännas bra också. De har brett utbud för alla åldrar. Om du vill veta mer kan du gå in på Zalando.se för att se mer av kläderna!
                                                                          STAY GORGEOUS!

Rolig dag 26/3-17

Publicerad 2017-03-28 11:00:00 i Dans,

Igår (söndag då) så dansade jag och min kompis Filippa på en dansskola och testade hur det var, vi tyckte det var jätteroligt och för mig väcktes ett stort intresse! En jättetrevlig danslärare var det och rolig uppvärmning, vi strechade och körde mini tävlingar och såklart dansade två koregrafier som vi ska uppträda med! Vi dansade hiphop och discodans! Och jag menar inte Disco som i discon på 80-talet tex utan det är lite annorlunda med dagens disco! Så nu tränar jag dans varje söndag! Sen fikade vi wayne´s coffe och shoppade danskläder! Filippa sov över och nästa dag cyklade vi till skolan!
 
STAY GORGEOUS!
 
 
 
 

Avfärga håret med egen avfärgning?! #1

Publicerad 2017-03-27 12:00:00 i Allmänt,

      
Har länge funderat på att jag vill ha tillbaks mitt naturliga mörk blonda hår,jag såg detta på YT och ville testa...
 
Idag ska jag göra en hemmagjord avfärgning och det du behöver är:
 
1.Citron syra
 
2.Bakpulver
 
3.Schampo, vet att head and schoulders ska vara bra till detta.
 
 
Sen ska du blanda i en burk och det kommer att svälla så ta inte en för liten.
 
 
Sen är det bara att smeta in det i håret och vänta i två timmar ungefär.
 
 
Efter det är det bara att skölja ur det och sen är det klart! :)
 
 
 
 
Före:                                                               Efter:
 
Mitt resultat blev inte sån stor skillnad i början av dagen men jag såg sedan lite blonda toner som hade kommit fram och jag tror att om jag gör det igen några gånger så kommer det funka bra. Jag ska nog göra en serie på bloggen som jag avfärgar håret med hemmagjorda recept! Bilderna var inte heller tagna i så bra ljus och man ser inte skillnaden lika mycket som nu i verkligheten :)
 

Om

Min profilbild

Jag heter Elise

jag är född 2004 och jag är 14 år. Britney och Ariana it´s the Queens och rap är goals! Gillar dans, mode och att lyssna på musik och kollar mycket på YouTube och har faktiskt en gammal YouTube kanal. Bloggar och är intresserad av sociala medier.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela