ewaelise.blogg.se

Bara en vanlig blogg. Handlar om precis allt!

Mitt liv. Hänt något nytt?

Publicerad 2017-12-04 22:17:11 i Allmänt,

 
HUR MÅR JAG, VAD HÄNDER?
 
1. Vad är det "speciellaste" som har hänt?
       -För det första har jag börjat högstadiet (7:an) och det är både bra och dåligt. Det dåligaste är att det            är mycket mer press och plugg, mer ansvar och mer slitsamt. Det bästa är att vi har frihet, ASSÅ                  FRIHET, FRIHET OCH MER FRIHET! Det är så skönt! Jag har också blivit blondin och mer trygg i mig            själv. Jag har också varit med om mycket födelsedagar vllket har varit roligt. Jag har blivit väldigt                nära en helt fantastisk människa som heter Julia hon får mig att få så bra energi och lycka i livet,                  VERKLIGEN! Har förresten fått ett nytt fräsht rum!
 
2. Nya favoriter?
       -Asså jaa! Maträtter, nej, färg, nej men jag är GALEN i en serie som heter RIVERDALE!!! Dom flesta                 har nog hört talas om Riverdale men det handlar om den mystiska staden Riverdale där altt har vart             bra tills moret på Jason Blossom den första säsongen tänker inte säga hur det slutar för att det får             man se själv. Säsong två handlar om denmystiska nya mördaren "The black hood", ingen vet vem               han är eller hur han ser ut men han skapar kaos i hela Riverdale! Serian handlar också om olika                   familjer i Riverdale tex rika, fattiga, populära och opopulära. Det finns också två delar av staden som           är "North side" och "South side". North side bor dom mer rika "lyxiga familjerna" och i South side               bor de mer olagliga, kriminella och fattigare typ. Det finns mycket mer i Riverdale men jag kan inte               förklara HELA serien haha.
 
3. Hur mår du?
         -Jag mår bra. Fast det är otroligt mycket stress och söndags ångest i vardagen men jag har det så                 bra i mitt liv så det går bra! :)
 
4. Allmänt?
          - Asså jag tror inte det. Fick lite inspo att blogga idag så det blev ett inlägg! Vi får se om det                            fortsätter i veckan men bara så ni vet så har jag inte slutat blogga utan jag gör det bara när jag har              lust! :)

Om

Min profilbild

Jag heter Elise

jag är född 2004 och jag är 14 år. Britney och Ariana it´s the Queens och rap är goals! Gillar dans, mode och att lyssna på musik och kollar mycket på YouTube och har faktiskt en gammal YouTube kanal. Bloggar och är intresserad av sociala medier.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela